Prozori i francuska vrata

Pronicljivi sistemi
Kao reprezentativno obilježje kuće, prozori I francuska vrata su više od samog otvaranja prema vani. Njihov individualni dizajn igra važnu ulogu kod određivanja cjelokupnog izgleda građevine. Kao dio fasade, prozori stoga moraju ostvariti više od samih najviših zahtjeva toplinske izolacije I sigurnosti.
Kupci danas polažu veliku važnost na boju, oblik I funkcionalnost. Sa zaštićenim imenom PVC prozorom, vlasnik kuće je napravio odličan odabir u svakom pogledu. S jedne strane, prozori ispunjavaju sve zahtjeve za:
kao i:
A s druge strane, PVC prozori su također dostupni u velikom izboru oblika, boja I ukrasa, tako da su mogući čak i pojedinačni concepti dizajna. Nadalje, kvaliteta također pravi oštre razlike u prozorima, jer samo sa kvalitetnom markom RAL-a kupac ima garanciju da je kupio proizvod testirane kvalitete. Da je kvaliteta PVC prozora određena značajno kvalitetom sistema profila, kao i pravilnom obradom, nije potrebno ni spominjati. Oni koji odaberu SIP proizvod, nisu se samo odlučili za vrhunsku atestiranu tehnologiju, nego također za sve prednosti koje najveće začtičeno ime može ponuditi.